nincs ám vége

mert murphy sosem alszik.
1. ma van a szájbakúrt teddy bear piknik, amikor fogják a kis macijukat meg a hátizsákjukat, és elmennek az erdőbe kirándulni, gyönyörködni a természet szépségeiben, és közösen falatozni.

2. készítettem cuki szendvicset, pakoltam finomságot a kis barátoknak, nem felejtettem el a pulcsit sem bekészíteni, még hátba is veregettem magam, hogy na, husom, most jó voltál.

3. az egész hóbelevanc itthon maradt. még kiabáltam is szegény lánnyal a parkolóban,  mert tényleg vagy  ötször szóltam neki, hogy hozza a zsákját, nekem nem fér a kezembe. aztán mindketten sírva mentünk be az oviba.

tuti valami rontás van rajtam, baszdmeg.

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) nincs ám vége bejegyzéshez

  1. mesemondo szerint:

    Nálunk Legkisebbnek van ma az ovis ballagása, kivételesen borzasztó alaposan előkészítettem mindent, az ajándékok is készen lettek időben, reggel indultunk volna az ötvenhárom csomaggal megpakolva, ja, még délelőtt Nagyfiú bemutató órája is, nyilván még a fényképező is a nyakamban volt, aztán férj fordul vissza az utcáról a Legkisebbel, aki telibehányta a reggeli csúcsforgalomban a lépcsőházat. Nagyjából öt körtelefont kellett intéznem a dolog miatt, az óvónéni szerint diétáztassam (wtf, komolyan?), anyukám szerint óriási élmény lenne a gyereknek mégis, ha menne délután a ballagásra (szerintem is, különösen, ha végighányja azt is), a gyerek most alszik, férj szerint az egész városban mindenki zizi ma, és még csak délelőtt van.
    (Hát, ez nagyjából az előző poszt mellé illene, hátha picit könnyebb ettől, bár nem gondolnám.)

    • orsolya szerint:

      nem könnyebb, de mélységesen együttérzek!!! és szegény Legkisebbed! Szegény te. Jobbulást, remélem, nem megy végig mindenkin. és diétáztasd! 😀

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s