<3

Megint kivándoroltunk Afroditéhez, két hónapig itt hesszelünk.

Két hónapra is annyi cuccot pakolunk, mint egy évre. Mint két hétre.
Itt semmit nem lehet interneten intézni, beszarás. Na az is vicces volt, mire találtunk lakást, majd ha lesz internetem, megírom (most egy kávézóból “dolgozom”).
30 fok van, de a gyerekek még hosszúujjúban – emlékszem, tavaly is meglepődtem, de ha júniusban 42 körül van nappa, akkor bizony ez még hideg.
A köcsög ablaktörlő és a zindex még mindig rossz helyen van, ezért mikor kanyarodni akarok, előtte letörlöm az ablakot is. Hogy tisztán lássam a helyzetet.
A gyerekek azonnal váltottak, azt a sikítozós-ugrálós örömtáncot, amit a barátaik jártak, fel kellett volna venni videóra, de akkor lemaradtam volna a pillanatról. Inkább az anyám maradjon le róla, mint én. A szülők és a tanárok is a nyakunkba ugrottak, volt, aki mondta, hogy a fia szólt ugyan, hogy a Samu újra van, de lerázta azzal, hogy ez wishful thinking, gyerekem, a Samuék hazamentek.
A Samu szerint neki van egy doboza a fejében, amiben elraktároz mindent, ami történik vele, ezért például emlékezett arra, hogy merre kell menni az autókölcsönzőhöz – ahol egy sötét januári estén jártunk. Mondjuk ez a doboz sokmindent megmagyaráz.
A kabátaink ott árválkodnak a fogason az ajtó mögött, de nem zavar, most épp kulcs- és tpénztárcatartónak használjuk a férj zsebét, mert az nincs a lakásban, a kabát meg szépen megtartja a cuccokat.
Kiszámoltuk, hogy 50.000, azaz ötvenezer forinttal drágább itt élnünk, mint otthon. Még a méregdrága magánoviskolával is. Vankérdésnincskérdésnyomás, deazértmégsemilyenegyszerű. (persze én könnyen vagyok az online bizniszemmel)
A gyerekeknek olyan természetes az internet, mint a víz, és nem értik, hogy ha vanszámítógép, miért nincs internet. Pedig az majd csak jövő héten lesz (mobilnet piszok drága, egy hónapra valami 140 euró lenne egy 5 Gb-os csomag, a bekötéssel pedig nem sietnek, vagyis de, mert 3 hét múlvára adtak először időpontot).

Boldogság, szerelem, tánc, nevetés. Az van.

 

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) <3 bejegyzéshez

 1. cipzar szerint:

  De jó!!!!!!
  És az otthonról eljövéshez mit szóltak a gyerekek?

  • orsolya szerint:

   alig várták, hogy a régi cimbikkel találkozzanak. nagyon szorosbarátságot kötöttek, tényleg a mai napig emlegették őket (és ez kölcsönös egyébként). jól érzik itt magukat. 🙂

 2. cipzar szerint:

  Döbbenetesen szép ez a környék….

  • orsolya szerint:

   az. mondjuk ahol a gyerekek mennek, az egy folyó volt régen, csak sosincs benne víz. az északiak állítólag elterelték valahogy, és itt van a város közepén egy üres folyómeder. nagyon érdekes.

 3. zebranyul szerint:

  Dejodejodejo!😎😎😎

 4. moki néni szerint:

  Irigyellek. 🙂 és ha nem lennénk most fülig malterosak, szerintem ki is ugranánk hozzátok. 😉 next time ❤
  Érezzétek jól magatokat! 😉

 5. mesemondo szerint:

  hűaztamindenit! Érezzétek nagyon jól magatokat!

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s