reggel

ma olyan voltunk, mint egy tök átlagos család a saját gyerekkorom.
anya reggel rohan a boltba, hogy legyen reggeli a büdös kölköknek, meg az erdei ovi miatt kell kisdoboz az almaszeleteknek (mert a férj kiszanálta az összeset), és félliteres vizespalack is (mert apa tegnap szauába ment bolt helyett).
előtte kikészítettem a ruhákat és persze magam is rendbeszedtem (fel is öltöztem ám, mert hideg van).
kisboltba el, hazaérve a gyerekek még alszanak, a férj trónol tornázik, gyorsan készítem hát a reggelit, két gyereknek háromfélét, amiből aztán két falatot csippentenek, az anyjuk mindenségit, de legalább a kakaót megisszák. közben a férj is kitalálja, hogy éhes, csináljak neki is virslit, mert siet (anyád), sem a férj munkahelye, sem az erdei ovi nem vár. felöltözünk, nemakaromfelvennimelegemvan, defelveszedbüdöskölöknekemnevinnyogjálhogyfázol, jajanyafázohooompedigfelvettem.
először a férjet rakjuk ki a szigorú munkahelyén (most a város másik végébe kellett mennie, pedig amúgy a munkahelye területén lakunk, arany életünk van), aztán sipirc vissza az oviba, nem is akkora ez a vidéki reggeli csúcs, szuper, rohanunk, beérünk, még a nagyító és a bogárnézegető is megvan, és a taknyosnak zsepi is jut a zsebébe (motherhood level 83, két plusz élet), erre baszdmeg, erre kiderül, hogy ma nincs erdei ovi, mert az ónéni beteg. majd holnap, édesanya, holnap jöjjenek nyolcra, bocsánat, hogy tegnap nem szóltunk.

ezzel viszont az iskolakérdés is eldőlt, a közelibe megyünk, fogja a majomfüle minden reggel ezt csinálni. (á, igazából én fogom…)

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s