nagy-szín-pad!

az úgy volt, hogy a lány rákívánkozott a normaflore-ra, tetszik neki a kis tubus. de mondtam neki, hogy csak akkor szoktuk, ha fáj a pocak, vagy hányunk, vagy megy a hasunk.
nem telik bele öt perc, látom, hogy odahúzta a széket a szekrényhez, és matat.
elhozom onnan, megint magyarázok, ő közben ordít.

újabb öt perc, vöröslő fejjel, elhaló hangon, két köhögős öklendezés között odasikította nekem, hogy ki akar jönni! a pocakomból ki akar jönni!
gondoltam, ennek a fele se tréfa, vittem a vécére és imádkoztam, hogy csak addig maradjon benne a cucc, míg odaérünk, különben takaríthatnám a saját hányásunkat, míg a férj haza nem kerül (másnap reggelig dolgozott amúgy). szerencsére nem túl nagy a lakás, szépen oda is értünk. köhécselt kettőt, aztán eltűnt a pirosság az arcáról, és látszott, hogy megkönnyebbült. visszamentünk hát a szobába. de kisvártatva megint ki akarta küldeni a pocakja a cuccot, ugyanúgy rohantam vele a vécére.

és biztosan harmadjára is megcsinálja, ha nem veszem észre, hogy kifele menet LELASSÍT a gyógyszeres szekrény előtt, és a szeme sarkából nézi, aztán engem, hogy ugyan mikor veszem már elő neki a normaflore-t.

holnap három éves. isten éltesse, ugyanakkor irgalmazzon is mindenkinek, aki bármikor bármilyen kapcsolatba kerül vele.

(tegnap éji etűd: mikor megyünk aludni, mindig felpuszilgatjuk őket, félálomba. tegnap is, mondom is a rozinak, hogy nagyon szeretlek, te kis boszorka, erre ő, ez a hálátlan kis jószág mit felel? mit? hogy én anastasiát és larint szeretem*. hát anyád. )

*a legjobb barátnői az oviban.

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) nagy-szín-pad! bejegyzéshez

  1. jikka szerint:

    hát boldogot a kis boszorkának! 🙂
    (az én drága gyerekem – akit egyébként nyáron egészen biztosan megfürdetnek majd a táborlakók a tóban, mert állítólag ott a messzi amerikában az a szokás, hogy ezt teszik veled, mikor betöltöd a 21-et – mikor kicsi volt még, a papugájt szerette az apja helyett inkább, hát n is hasonlóképp reagáltam 🙂 )

  2. moki néni szerint:

    Szeretlek, Rózi, legyél a barátnőm, kérlek! ❤

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s