a ló túloldala

az SZMK-elnök anyuka lemondott, mert az új SZMK-sok átvették a hatalmat, és idén nem lesz Christmas Fair, hanem inkább Festive Family Fun Day, mert a Christmas sérthetné a nem keresztény felekezetekhez tartozó jámbor lelkeket. nagyon PC, meg minden, és tényleg sokszínű az oviskola közössége, de azért túlzásnak érzem, hogy a fun day meghirdetett 5 órájára playlistet csinálnak, gondosan megtervezve, és azon tépik egymás haját (az egyébként fehér bőrű, görög/római katolikus/anglikán anyukák), hogy lehet-e benne olyan dal, amiben szerepel a Christmas szó (amúgy sok sikert, találjatok olyan téli dalt, ami nem karácsonyos, de még mikulás sem szerepel benne).

na, ekkor durrant el az SZMK elnökasszony agya, és közölte, hogy őt akkor meg az sértené a vallásában, ha egy árva kriszmöszös dal sem lenne, elmehet mindenki a picsába .

értem én is, hogy jót akarunk, meg píszík vagyunk, de bakker, ha izraelben laknék, nem zavarna, hogy az iskolában hanukát ünnepelnek, nem baj, ha azt is megismerik a gyerekek.

vagy csak én vagyok fordítva bekötve.
tényleg kibaszott szezám utca.

Kategória: élünk, szezám utca | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) a ló túloldala bejegyzéshez

 1. kebrigi szerint:

  Tudom, es elore szegyellem magam, de mi a szosz az a PC? :-O
  Egyebkent egyetertek, baromsag ez igy….

 2. jikka szerint:

  ezek szerint ott a messzi távolban is fontoskodó idióták az szmk-sok (tisztelet a kivételnek, persze)

  • orsolya szerint:

   fontoskodó, ráérős idióták. ő-rü-let. és amit hallok, az csak a jéghegy csúcsa, valószínűleg. de azon gondolkodom, hogy vajon mit csinálnak, ha igazán fontos döntésekről van szó? arra emlékszem pl., hogy nálunk a ballagós ruhán volt eszeveszett hajtépés, és végül háromfélében ballagtunk 😀 😀 😀 pedig az is milyen fontos, életre szóló döntés, ugye.

   • jikka szerint:

    jaj, ez vár ránk jövőre a lánygyerek (kamilla) révén a szalagavató miatt, bár, ha az osztályfőnöke nem problémázna azon, hogy NEM hajlandó habosbabost felvenni, csak fiúruhát, halál egyszerűen megoldanánk (mint a kölöknél), csak hát problémázik, nyilván :-/

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s