ciprióta furcsaságok

igazából kettő:

ezek az út bármelyik oldalán képesek leparkolni. akár menetiránnyal szembe is. ebben az esetben senkit nem érdekel a záróvonal sem, neki azon az oldalon van dolga, hát hogy képzeli bárki is, hogy a másikon parkol. ebből következik, hogy a négysávos (viszonylag) gyorsforgalmi mellett is simán leállnak, de senkit nem zavar, hogy kerülgetni kell őket (bezzeg ha nem indulok el a piros-sárgán, akkor már ledudálják a fejem).

************************************************************************************

ez az eset pedig csodával határos módon nem velem történt, még csak nem is egy barátnőmmel, de persze nincs kizárva, hogy velem nem fog, sőt, igazából ezt szívesen bevállalnám, mert vicces, és illik a portfóliómba.
történt ugyanis, hogy épp valami nemzeti ünnep volt, amit persze a férj kollégája elfelejtett, és gondolta, akkor rendelpizzát. ha online rendeli, jár valami kedvezmény is, így szépen kiválasztotta a sonkás-gombás-kukoricásat, fizetett a Mastercarddal, és várt. és várt. és várt, majd mikor már nagyon gyanús volt, odatelefonált. oda, ahol senki nem vette fel. mert nemzeti ünnep volt, ugye, mindenki otthon hepázott, de egy automatikus üzenetet beállítani luxus lett volna. a srácot másnap 11-kor hívták vissza, hogy éhes-e még 😀

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) ciprióta furcsaságok bejegyzéshez

 1. jikka szerint:

  és ezek szerint nemzeti ünnepen nincs pizzakiszállítás. ezt megmondom a férjemnek (náluk van)

  • orsolya szerint:

   ó, a bátyáméknál is van. ezért volt meglepő nekünk, amikor mesélték, hogy itt nincs, és a kolléga is ezért dőlt be nekik.

 2. moki néni szerint:

  és étterem sincs nyitva? meki (vagy hasonló)? aztiiii ott már semjénzsóti előre jár 🙂

  • orsolya szerint:

   de van. 🙂 sőt, okt. 28án volt nemzeti ünnep, felkészültünk, aztán minden nyitva volt mégis. mondjuk erre azt mondják, inkább görög ünnep mint ciprusi, és ezért volt minden nyitva.
   meki van, kfc van (az alig van nyitva, 11kor még nincs, és van, hogy sziesztára bezár. asszem, csüt. délután), a burger king meg jön!jön!jön!

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s