súlyosbítva, ami

szóval azt hittem, ezt már nem lehet fokozni, de lehet, mert amikor reggel ültem a vécén (bocs, de így volt), bejött a laja, utána nyomult a kiscsibe is, és akkor a laja elkezdett a fülembe sugdosni, és nyilván a rozi is (a laja azt, hogy most elmennek oviba-bölcsibe, és utána a kereszttesójával meg mindenkivel akar vadasparkba menni, a rozi meg azt, hogy kazalo kazalo – hogy ez mit jelent, ne kérdezd). és menekültem volna, meg küldtem kifele őket, erre lajám kajánul csak annyit kérdezett, hogy csikis, mi?

vá. szeretem, hogy dolgozni járnak, legalább addig lehet nyugodtan vécézni.

amúgy a lány végre nevén nevezi a bátyuskáját, ama, ama!, nagy ritkán amu!  felkiáltásokkal szól neki, és például ha kap kakaót, akkor rohan, hogy ama, ama, kakan! (mármint, hogy gyere, samu, iszunk kakaót!), meg a fürdőben mindig elkéri a fogkeféjét, de a samuét is, és viszi, hogy mossanak együtt fogat. aaawww.

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) súlyosbítva, ami bejegyzéshez

 1. cipzar szerint:

  Én néha becsukom az ajtót, hátha nem veszik észre, hogy eltűntem. Néha meg direkt nyitva hagyom, hátha akkor nem vagyok olyan vonzó célpont.
  Még egyik technika sem működik tökéletesen…..
  Ezek szerint nálatok sem….

  • orsolya szerint:

   hát nálunk is vannak ezek. meg még az is, hogy bejelentem/nem jelentem be. ha nem jelentem be, akkor jó eséllyel békén hagynak egy pisilés idejére.

   én amúgy becsukni mindig becsukom, ha mindkettő otthon van, mert rózi az ordít torkaszakadtából, csak samunak már nincs akadály.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s