ez a poszt nem jött volna létre, ha

dizájner táskám van. de nem, nekem kommersz teszkós pelenkázótáskám van, mert úgyis kidobálja a férj  erre a kis időre nem veszek sokért szép táskát, hogy beletegyem a kakis pelust, meg a lehányt ruhákat. ezt a táskát egyébként már hónapok óta elő sem vettem, azt sem tudom, hol van (lehet, hogy a férj tényleg kidobta), mert úgy döntöttem, a csibe is elég nagylány már ahhoz, hogy kicsi táskával járjak.

a minap elvittük a gyerekeket a főtérre, samu hadd bringázzon-szökőkutazzon a többi kis gengszterrel, szabadjára is engedtük – persze azért mindig figyelemmel tartottuk. szerencsére.
az egyik padnál ugyanis három csaj ült, ebből az egyik babakocsiban. lajám elment mellettük, majd visszafordult, és megállt közvetlen a pad előtt. azt hittem, a babakocsis kislányt akarja megcsodálni, de nem, hanem már nyúlt is az anyuka táskájáért, és ha nem lett volna annyira kitömve kakis pelussal, már száguldott volna vele felém a fekete verdáján. a táska tulajdonosa vigyorogva, meg persze döbbenten nézte, hogy ez most mégis mi ez itt ez: lajám egy jól szituált hároméves partiképes, nem tételezte fel, hogy betanítottuk. aztán amikor már én is odaértem, láttam ám, hogy ez egy ugyanolyan teszkós csoda, mint az enyém, és szegény gyerök azt hitte, hogy azt nekem vissza kell szereznie. nem győztem szabadkozni, nagyon röhögtem, meg persze figyelni kellett arra is, hogy megszeretgessem a drága kis buksiját, meg dorgáljam is meg, mert máséhoz nem nyúlunk, akkor sem, ha azt hisszük, anyáé, mert lehet, hogy nem is.

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) ez a poszt nem jött volna létre, ha bejegyzéshez

  1. Brigi szerint:

    Apatigris 🙂
    Nekem anno az a taskam volt, amit a babakocsihoz adtak, eszembe sem jutott venni csillioert masikat a kakis pelusoknak. Nem is voltam trendi anyuka 🙂

    • orsolya szerint:

      nekünk hátizsákot adtak a babakocsihoz, és én nagyon nem vagyok hátizsákos, főleg, hogy inkább hordoztam (zom a lányt) mint tologattam, és akkor hülyén nézett volna ki, hátul egy puttony, elöl meg a hátizsák…

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s