miért hiányzik a férj a háztartásból?

-mert tegnap este fél 9kor még a falat fúrták a szomszédok (panel), és egyedül kellett hagynom a két síró gyereket, míg levadásztam őket.
-mert kiment a villany a folyosón, és ugyan egy körtét én is ki tudok cserélni, az én előéletemmel talán nem kéne olyan magasságokba hágni.
-mert laja reggeli első, és esti utolsó gondolata az apja, és már nekem is hiányzik azért, na.
-mert ma van a házassági évfordulónk*, a négyből kettőt ünnepeltünk együtt. mondjuk a lényeg, hogy a nulladikon ott volt. :-))

(azért tegnapelőtt elvitt a mcdonaldsba éjjel fagyizni, mintha a második hófordulónk lett volna)

Kép

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

14 hozzászólás a(z) miért hiányzik a férj a háztartásból? bejegyzéshez

 1. kebrigi szerint:

  De szepen vagytok! 🙂
  Meddig van meg kikuldve a ferj? Vagy ti mindig ilyen soklakiak lesztek mar?

  • orsolya szerint:

   vándorcirkusz. ez van. 🙂 a férj már hazajött, azóta el is ment meg még egyszer hazajött, és most megint elment. 🙂

 2. Dominika szerint:

  Boldogat és nagyon jó a kép!
  Bátyám volt távol nem rég fél évet, na akkor elég közel kerültem a sógornőmhöz, nem volt könnyű neki.

  • orsolya szerint:

   köszönöm 🙂

   én is nem tudom, mit csinálnék a tesóm meg a szüleim nélkül… de hát ilyen ez a popszakma. akkor is ezt csinálta, amikor hozzámentem, tudtam, hogy ez lesz, csak azt nem, hogy a két gyerekkel azért brutál nehéz egyedül, még ha nem is vagyok egyedül.

 3. cipzar szerint:

  Este fürdetéskor meg fektetéskor pont eszembe jutottatok tegnap, hogy nektek már lehet, hogy az a “normális”, hogy egyedül csinálod…. És hogy az azért rossz lehet… 😦 😦 😦
  Meg egyébként nehéz ezt mondani, vagy inkább érezni, hogy már az esküvő előtt is tudtad, mit kapsz. Mert az ember nem tudja. Tényleg nem tudja, hogy milyen az gyerekekkel. Mert mi meg ugye állandóan együtt vagyunk, és nem is merek emiatt panaszkodni, de azért ennek is vannak rossz időszakai, és ha olyankor valaki nekem azt mondaná, hogy de hát tudtad, hogy ezt a csomagot veszed meg, akkor igen hangosan és érzékletesen el tudnám neki mondani, hogy nem, nem tudtam….
  Viszont a tietek a legislegszebb esküvői fotóalbum, mert ti voltatok a legislegszebb menyasszony-vőlegény, de szép mind a kettő, akit valaha láttam. És ezt teljesen komolyan mondom.

 4. moki néni szerint:

  hát tény, hogy az Univerzum hallásával vannak gondok.
  Kb 2 hónapja kicsit összevitatkoztunk a Zurammal, hogy mennyi időt tölt velem, mennyit a kbsztt(bocs, gyerekblogban nem káromkodunk 😀 ) online játékával. Kb. 2 nap múlva nem volt állása. Klassz, nem?

 5. zebranyul szerint:

  Abba nem akarnék belegondolni se, hogy milyen lehet ilyen sokat egyedül. Hű, de nagyon szépek vagytok!:)

  • orsolya szerint:

   meg lehet szokni. meg aztán van az a rész, amikor egy átnyűgösködött nap estéjén felhívom, hogy hallja ő is, ahogy ordít a rózi, és nem lehet vele mit csinálni, és a samu meg poénból utánozza, ugyanolyan hangosan, és én meg kiabálok a férjjel, hogy ezt most pedig végighallgatja, le ne merje tenni, különben is, miatta van az egész 😀 vagy olyan is, mint tegnap, hogy küldök neki mms-t a gyerekekről, de tegnap egy nyúlós zöld takonnyal teli orrszívó tartályról küldtem a reggeli elsőt, csak, hogy tudja, miről marad le…

   amúgy meg írni akartam, hogy nem is vagyok egyedül sokat, de rájöttem, hogy tavaly november óta alig volt itthon a férj, előtte meg májusban jött haza a nagyon messziből, ahonnan kéthavonta járt haza, szóval ja, de, sokat vagyok egyedül. illetve nem egyedül, nyilván, csak nélküle-egyedül. míg magunk voltunk, mentem vele mindenhová, mint egy tarhonya panna, és akkor fel sem tűnt. csak már nem ilyen egyszerű.

 6. katityka szerint:

  Pedig mekkora lenne már, ha vinnétek a gyerekeket is, aztán meg jól megírnád egy blogon, később könyvben, mint az a család aki a gyerekeivel körbebringázta a földet 🙂 http://www.origo.hu/utazas/europa/20130320-nemet-csalad-negy-kisgyerekevel-biciklizte-korbe-a-foldet.html
  A kép tökéletes. Még tízszer ennyi együtt (!!!) töltött évet kívánok nektek!
  (Mi idén mindketten elfelejtettük az évfordulónkat…)

  • orsolya szerint:

   őket én is olvastam 🙂 tök menők, bár nem irigylem tőlük.

   sajnos ezek olyan helyek, ahová a kölyköket nem vihetem… 😦 illetve samuval majdnem mentünk, amikor a hosszúra ment ki – még útlevele is lett a fiatalembernek -, de aztán terhes lettem és hánytam, és olyan körülmények közé így mégsem indultunk ki 🙂 )

 7. Ruby szerint:

  Hat itt is gratula es meg plusz sok sok egyutt toltottet nektek!
  Nalunk az ember csak 24 orazik, de nekem nincs gyerek. Viszont utalok olyankor elaludni egyedul – mindezt ezer evnyi tavkapcsolat utan. Neked pedig jar minimum a “hosno anya” kituntetes 🙂

  • orsolya szerint:

   ó, nem, a hősnő anya szerintem annak jár, aki tényleg egyedül, vagy a férjével, de nagymama segítsége nélkül csinálja mindezt (tapasztalatom szerint egy nagymama – és a mi esetünkben plusz egy nagybácsi – jobban segít megőrizni az ép elmét, ésatöbbi, mint egy pasi a háztartásban…)

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s