énekel, külföldiül is

mostanában játék közben énekelgetni szokott, és dallama is van (ami azért nagy szó, mert eddig nem volt, a kérdőmondatoknak is most viszi fel a végén a hangsúlyt, nagyon vicces, beszél, beszél, és az utolsó szótagot felviszi. Például: anya, szeretnék túrórudit enni, megengeDED?)

no, de amikor utazunk, akkor ő a DJ, és a kötelezően elmaradhatatlan knockin onon túl is van pár szám a tarsolyunkban. a magyarokat keni-vágja (pl. a rasztaszív örökké dobog! kiabálja néha boldogan akár a teszkóban is), de most angolokat kért, hármat is, és eléggé megkönnyeztem, egyrészt, mert pont az egyik kedvencem az egyik, másrészt meg milyen okos már, hogy ezeket így kiérti. az lesz vicces, ha majd nagykorában meghallja ezeket, és megvilágosodik, hogy mit jelentenek (nekem is volt ilyen, például az ásupiszulaki).

szóval van az angolmagyar, ami a látodkicsim névre hallgat, mert annak nincs értelme, hogy life could be a dream, annak meg van, hogy látodkicsim!

a másikra azt mondta: édesanya, a
hikamzasszant szeretném.

a harmadik meg, a legnehezebb, csak fekete öveseknek.
szifaszanaffamóni. igen, nem tévedés. szifaszanaffamóni. erre csak úgy jöttünk rá, hogy végigpörgettük az összeset, ami a pendrájon volt. a harmincötös, amúgy.

Kategória: napi laja | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) énekel, külföldiül is bejegyzéshez

 1. Ruby szerint:

  Pasi gyereke a bad boys cimu film zenejere izgult ennyi idosen es neki is volt persze sajat verzioja a szovegrol 🙂

 2. krisztinca szerint:

  2 napig nem kattintottam rá az utolsóra, és próbáltam kitalálni, de nem ment 😀

  • orsolya szerint:

   😀 az életben nem jöttünk volna rá, ha nem pörgetjük végig neki az összes számot. csodálkoztam is, hogy kb. másfél másodperc után mindig bekiabálja, hogy ez nem az, ez nem az. a fene se gondolta volna, hogy az első három másodpercet jegyzi meg, nem a refrént… 😀

 3. kebrigi szerint:

  hehe, a hikamzasszan-t és a ásupiszulaki-t én is kitaláltam, a másik kettő örök rejtély maradt volna a segítség nélkül… (bár azzal sem kerültem sokkal előrébb, őszintén….)

 4. katityka szerint:

  Erről az jut eszembe, amikor mi halandzsáztuk 5-6 évesen az angol nyelvű dalok szövegeit. Ők kicsit hamarabb kezdik :-))
  (Lédában valamelyik Rhianna (?!?) szám szövege maradt meg nagyon, pedig esküszöm, csak rádióban hallhatta, de tök sokszor mondogatja-énekli, hogy “vájdör, megszólalt a vájdör”. Ja, meg a tikitómáboj-t is (segítek: Labrinth feat Emeli Sandé: Beneath Your Beautiful) )

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s