a bölcsiről

egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon örülök, hogy lajám jár, és oda jár, mert ugyan most már néha mondja, hogy baaaszki (eddig kétszer, de figyelmen kívül hagytuk, azóta nem mondta), meg “cigizik” a szívószállal (no de melyik gyerek nem? mondjuk ezt sem itthon látta, meg is lepődtem rajta), a faliújságon a kötődő neveléssel kapcsolatos cikkek vannak kitéve a kismamából meg a nők lapjából, a bölcsődei nevelési program is megtekinthető (a héten fogom, szerintem) minden nap saját szakácsnéni főz nekik, ha valakinek szülinapja van, akkor saját tortát süt neki, így mindenki ugyanolyat kap, ha eljön az ideje, és ráadásul nem tesz bele olyat, amire bárki allergiás lenne, meg a gondozónéni lefekszik lajám mellé a földre, hogy morzsolgathassa a fülét elalváskor, ilyenek.

esténként mese után még megbeszéljük, mi volt a bölcsiben (pl. feküdtem az ágyon, és néztem a néniket. és mit csináltak a nénik? mondták, hogy aludjak. és aludtál? nem. aztán ordítottam inkább. {másnap volt, h melléfeküdtek fület morzsolni.}, meg miki* megette az almámat reggel. és aztán mi történt? kaptam másikat. azt is megette.**)

*a miki kislány, nikinek hívják, csak annak a fiam szerint nincs értelme.
**nagyon röhögtem. a kislány anyukája a szülőin is szólt már, hogy figyeljenek oda, mit és mennyit tesznek elé, mert nagyon szeret enni

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s