jót teszek vele, ha beledöglik is

okosanya végre rájött, hogy a lánynak jobb egyedül aludni. és így elaltatom, leteszem, sír két ütemet (tényleg annyit, hogy aha aha), megtalálja a helyét, és alszik, tegnap pl. csak kétszer ébredt, fél kettőkor, meg ötkor. én bezzeg végighallgatóztam az éjszakát, hogy most akkor mikor lesz riadó, meg volt egy kis lelkifurkám is, hogy magára hagyom, de lehet, hogy folyamatosan ingerli a tejszagom, vagy kicsinek találja a franciaágyat kettőnknek, vagy nem tudom, mindenesetre maradjon így, most már csak engem kell megtanítani újra aludni. 

szóval már megint kiderült, hogy ami lajával működött, meg ami nekem jó, az róznak nem feltétlenül, tanulnom kell még ezt, no. 

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

7 hozzászólás a(z) jót teszek vele, ha beledöglik is bejegyzéshez

 1. mimkei8 szerint:

  Hehe, ezt én is eljátszottam a Cicával…Ja, és ez a megtanultam újra aludni téma…Még mindig nem tanulok…Mindig akkor akarok aludni menni, amikor a gyermek ébred…

 2. zebranyul szerint:

  Én ezt Zazinál tanultam meg, amikor 3 napon keresztül üvöltött éjszaka (fogzott), és már szédültünk a fáradtságtól. Amikor a harmadik éjszaka századszorra riasztott, arra készültem, hogy órákig sétálgathatok vele, és ezt nem csinálom teli hólyaggal…mire visszaértem a wc-ről, aludt…reggelig…Úgyhogy azóta én nem csinálok ügyet belőle, ha van egy kis nyekergés elavás előtt (Zazinál már rég nincs), nem hiszem, hogy ettől döntöm őket lelki nyomorúságba. Próbálj aludni, hallagtózhatsz még eleget, amikor várod őket haza a buliból;)

  • orsolya szerint:

   🙂 jaj, ne is mondd ezt a bulis témát! kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy már a 18 évesek is bulizni járnak 😀 (nekem volt osztálytársam, akit már 13 évesen is elengedtek az éjszakába, na, azt nem tudom, hogy hogy gondolták a szülők…)

 3. cipzar szerint:

  Marhára nehéz ezt megtanulni -hogy elsőszülöttnél kikísérletezik az ember egy csomó működőképes praktikát, és hiába tudja, hogy másodszülött más, de akkor is. Minta az ember velejéig beleivódna, hogy milyen akcióra milyen reakcióval kell válaszolni, és olyan zötyögős újat kialakítani. Az ember azt gondolná, hogy ezt a zötykölődést már kispórolhatja a második gyereknél.

  • orsolya szerint:

   hát ez az- pedig az agyam mélyén valahol tudom is, hogy ez a gyerek nem az a gyerek, és mégis beleszaladok ilyenekbe.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s