egy újabb olyan nap

mondtam a férjnek, ha még egyszer bármikor átfut az agyamon, hogy legyen még egy gyerekünk, vágjon a falhoz, de ne úgy, ahogy eddig.

(és őszintén nem tudom, hogyan lehet ezt segítség nélkül ép ésszel kibírni, biztos én csinálok valamit rosszul, de néha őrület, ami van, ő-rü-let. alig várom, hogy kamaszok legyenek, és menjenek a dolgukra, vagy csak zárkózzanak be a szobájukba.)

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

19 hozzászólás a(z) egy újabb olyan nap bejegyzéshez

 1. jikka69 szerint:

  nem, nem várod, hogy kamaszok legyenek

 2. orsolya szerint:

  igazából azt hiszem, tényleg nem…

 3. orsolya szerint:

  a kiskamaszt sem, amikor még süti a finomakat? 😉

 4. És közben meg tudod, h ők voltak életed legjobb döntései 🙂 kitartás!

 5. cipzar szerint:

  Szerintem nem lehet segítség nélkül ép ésszel kibírni. Tudod, mindig írja nagytudású Vekerdy, hogy oké, hogy régen otthon maradtak az asszonyok a gyerekekkel, de azért ott volt a dédi meg a mama is. És – neked aztán nem kell mondanom – az nehéz, de azért segítség is. Meg azért akkoriban helyre voltak rakva a büdös kölkök rendesen….
  De azért Orsi, ha valakinek olyan édes gyereke van, mint Samu, akkor az a valaki nagyon jól csinálja a dolgát (és nem, nem csak azért van, mert a Sam egy adomány – az adományt is el lehet rontani), nyugodtan kéredzkedjen el otthonról egy kicsit.
  (Én múltkor egyedül (egyedül!!!!) elbicikliztem a lidlibe és haza – hát az egy á-á-á-á-lom volt)
  (Szerettem volna még valamit írni, nagyon okos dolog volt, csak valaki ÁLLANDÓAN beszél itt nekem!!!!!)

  • orsolya szerint:

   ó, zsófi, én nem vagyok az a fajta, aki állandóan a gyereke seggében lenne, nagyon szívesen rábízom bárkire (jó, tudod, hogy értem), samura 3 hetes korától rendszeresen vigyáztak a nagymamák, de ez, ez a kis sziréna, ez nem akarja. tele van a hasa, akár alszik is, és én kilépek a kapun, és rákezdi. és addig csinálja, míg haza nem jövök. és amikor már azt hiszed, nem tudja hová emelni a hangerőt, rárak még egy lapáttal, és beleremeg a dobhártyád. és nem, nem _hagynánk_ sírni, ezért különösen finom, amikor a füledbe ordít bele a kis boszorka 😀 ezért az anyu pl. azt mondta, ne haragudjak, de míg nagyobb lesz, nem vállalja. egyikünk sem gondolta, hogy valaha ilyen mondat elhagyja a száját 😀

 6. bogaar@gmail.com szerint:

  Hmmm. Pedig én azzal szoktam lehűteni magam, mikor a hócipőm telelesz az egyszem gyerekemtől, hogy elolvasom az aznapi szösszenetedet és azt mondom, hogy ha Te ilyen csodálatosan bánsz a két gyerekeddel, akkor én ezzel az egyszemmel nehogy már ne boldoguljak. 🙂 Ne rombold az illúzióimat, még tervezünk testvért! 🙂

  Bogár, a lelkes olvasó

  • orsolya szerint:

   ó, de kedves vagy!!! hát köszönöm. ma már jobb volt amúgy 🙂 (én is olvaslak téged, csak nem köszöntem még, azt hiszem. de beszélj ide többször, mert örülök neked! 🙂

 7. jikka69 szerint:

  naszóval, azt tudnod kell azért, hogy egyrészt nagyon jól csinálod, amit, másrészt meg később tényleg jobb lesz.
  és igazából nincs is baj a kamaszokkal sem (sütnek is például), csak jár mindig feleslegesen a szám, de rám meg nem kell hallgatni egyáltalán, mert az én kamaszom (a legnagyobb, aki 18 éves) például még mindig örül nekem nyilvánosan is, ha találkozunk, sőt puszit is ad, és átölel, még akkor is, ha ott vannak a barátai, és gyanítom, hogy a te kamaszaid ugyanilyenek lesznek.
  megzuhanni pedig szabad időnként, később is (én mostanában veszek magamnak ilyenkor egy körömlakkot, és attól jó lesz).

  • orsolya szerint:

   jaj, de rád hallgatok, mert ti olyan szépen csináljátok, mindig rátok gondolok, ha már úgy érzem, nem bírom, de tényleg. szép, értelmes gyerekek (még sütnek is!), meg lejön, hogy bírjátok egymást családilag, és ez nagyon jó.

   a körömlakk jó ötlet, csak nekem most nincs időm kifesteni, mert ha van fél órám, és belekezdek valamibe, akkor tuti három perc lesz a fél órából valamelyik kedves gyermekem miatt. 😀 és nincs védtelenebb egy frissen lakkozott körmű nőnél.

   na, ez is felkerül a bakancslistámra.

   • jikka69 szerint:

    navárjál, azt nem mondtam, hogy lakkozok is (szoktam azért), de tényleg van, amikor már attól jó, hogy megvettem (ezért körömlakk egyébként, mert például táskával is szívesen tenném ezt meg ékszerrel, csakhát …) 🙂

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s