kiborított(a)

először a kőpúderemet, amit egyszer már levert az asztalról (ezért ripityára tört), most az ágyon nyitotta ki. az apja mondott egy baszkit, ezt mindketten elismételték párszor (laja eddig sosem beszélt csúnyán. egyszer azt hittük, azt mondja, kurva, de nem, csak a rókára mondta, hogy kóva.), aztán a férj hozta a porszívót, és nem maradt több púderem.

aztán a mosogató alól előszedte a cipőkrémet, anya, mi ez, majd rögtön utána anya, micsináltam. én megláttam a barnára fröcskölt konyhakövet, és majdnem sírva fakadtam (a két epizód indulás előtt, kb. négyperces intervallumban történt), annyit mondtam, hogy édes fiam, ezt most ugyan miért, és erre mond egy ilyet, hogy: édesanya szigorú. édesanya ne sírj, felporszívózzuk. és hát ezek után édesanya mit tehetett, felporszívózta a trutyit, összepuszilgatta a fiát, és felmosott.

meg még az is volt, hogy kérdeztem:
-legalább a ruhád is olyan lett?
nem, a ruhám nem. csak a lábam. (és tényleg. és milyen nagyfiú már, akivel így lehet beszélgetni… maholnap megnősül.)

Kategória: élünk, napi laja
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) kiborított(a) bejegyzéshez

  1. brigi szerint:

    De rendes anya vagy; ahelyett, hogy idegosszeomlast kapnal, meg tudsz kedves is lenni 🙂
    Le a kalappal! 😀

    • orsolya szerint:

      nagyon zenmami tudok lenni, ha épp amúgy rendben van a lelkem. 🙂 (inkább csak röhögtem magamban – a púderes eset közben én épp zuhanyoztam, csak hallottam, mi történik. a férj közben telefonált, és nem figyelt a gyerekekre eléggé. aztán persze megkaptam, hogy milyen rohadt nehéz a két gyerekkel egyszerre, ráadásul telefonálás közben. én meg néztem, hogy igeeeen? well well. aztán persze azt is mondta, hogy de nekem könnyű, mert én BENNE VAGYOK A GYAKORLATBAN, meg hogy a nők többcsatornásak, a fiúk meg nem. aha… erre én is mondtam valamit, aztán röhögtünk, de eldöntöttem, hogy ezentúl többször lesznek hármasban, és kész.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s