mit csinált felséged 5-től 7-ig

a kisnaccsád éjjel 5-kor (mert az még csak nem is hajnal) úgy döntött, hogy szép az élet, süt a nap, ő márpedig nem alszik. azt nem árulta el, hogy nem tud, vagy nem akar visszaaludni. hiába volt töksötét a szobában, és hiába büfiztettem negyvennyolc és fél percig, nem volt jó neki sehogyse, leginkább nyüszögött, hol halkan, hol hangosabban, és én hiába akartam és tudtam volna aludni, nem sikerült. aztán eszembe jutott egy technika, amit  talán egy reklámfilmben láttam, de biztosan a youtube-on (közben megkerestem). elkezdtem az orrnyerét meg a szemöldökét simogatni,és nagyon vicces volt, ahogy először csak pislogott, majd egyre laposabbakat, aztán meg úgy maradt. és végre én is visszaaludhattam. egészen 7.18-ig, mert akkor már hallottam, hogy “édesanya, felébredtem. jót aludtam. kis cumival, apával. éhes vagyok”, és menni kellett katonázni a bocisajtos kenyeret.

Kategória: élünk
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) mit csinált felséged 5-től 7-ig bejegyzéshez

 1. brigi szerint:

  Nahat, hogy ezeket a tippeket nem lattam elobb… Egy reszerol egyebkent a mai napig ugy tartom, hogy csak varosi legenda lehet (pl a hajszarito. Bar, anno a korhazban a kiscsaj az inhalalo fulsiketito hangjara aludt el legjobban…)

  • orsolya szerint:

   amikor angliában voltam pesztonka, mesélték, hogy a nagyobbik lányt csak a szárítógépen tudták altatni, annak az ütemes rezgése és a hangja elaltatta (először a mosógéppel próbálkoztak, de annyi eszük volt, hogy centrifugás programra állították, és majdnem letáncolt róla…) szóval szerintem simán működhet a hajszárító is, sokaknak hallottam, hogy bejött (pl a fodrászomnak is, de hát az ő gyereke mást sem hallott idekintről,csak ollócsattogást, meg hajszárítózást 😀 )

 2. cipzar szerint:

  ez nagyon cuki videjó volt, én sem ismertem. Ezt a szeme között simizést hallottam már, tudományosan meg is magyarázták, hogy az miért jó, de az én egyikem sem vette be…. dejó, hogy Rozics igen! legközelebb a maradék kezeddel videózd le!

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s