a gonosz ikertestvér

azt hiszem, egy párhuzamos univerzumból jöttek, és visszavitték a lányom gonosz ikertestvérét, és megkaptuk az igazi gyerekünket, aki immár egy eszik-alszik-mosolyog baba, de úgy, hogy ha sír is, mikor megébred, hanyatt fordítom, észleli a helyzetváltozást, és utána teli szájjal vigyorog. iszonyú cuki, folyton csókolni kell, irtó menő a sérója (bár ha ezt mondjuk neki, lajám mindig hozzáteszi, hogy a merci menő) nagyon fincsi hurkás már, ugyanakkor sajnálom is szegényt, mert ez az időjárás nem kedvez a kövéreknek (így nekem sem, a mérleg szerint 18 kilóval vagyok több, mint amikor férjhez mentem. szerintem hazudik. vagy egy párhuzamos univerzumból csempészték ide idegösszeroppantási céllal. ahogy a tükreinket is. ugyanazok, akik két számmal kisebbre cserélték az összes ruhámat.)

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) a gonosz ikertestvér bejegyzéshez

 1. Katity szerint:

  Nálunk meg fordított ikertesócsere volt (a cukit vitték el, és itt maradt egy hisztizsák), egyre kevésbé tudom tolerálni az ultrahangon vinnyogást, meg hogy ő is utálja a meleget, meg a bezártságot egész nap.

  • orsolya szerint:

   na jól van, azért írtam le, hogy ma mindennek az ellenkezője történjen. mondjuk biztos a meleg volt a baja, mert sehogy sem volt jó neki (nekem sem).

 2. zsoofi szerint:

  🙂
  Most mondjam azt, hogy megmondtam vagy megmondtam?!?!?!
  Tök jó hír!
  Én épp most tervezek emigrálni Finn- vagy Svédországba. Én ezt nem bírom. Tavaly is így volt, hogy ez egyszer csak elkezdődött valamikor, és mindig aszonták, hogy na de a jövő hétre már nem lehűl az idő, és az a jövő hét majdnem november volt (Lenke október közepén született, akkor reggel még csípős hűvös volt, de mire kijött 30 fok volt…).
  Mérleg és tükrök miatt ne izgulj, mert ez csak átmeneti állapot, tudod! Mire újra női (nem anyukás) cipőt hordhatsz, és a pelenkázó táskát (nálunk lassan bőrönd lesz az) is lecseréled, szebb leszel, mint valaha!

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s