díjeső

Még régebben kaptam egy díjat Katitytól, meg most Evelyntől, így muszáj gyorsan reagálni, mert leég a pofámról a bőr. Készültem egy kis beszéddel, engedjétek meg, hogy felolvassam nyugodtan ugorjátok át.

Először is, nagyon szépen köszönöm, tisztára meghatódtam. Köszönöm még a 3F-nek (férjem, fiam, fruskám), hogy vannak, hogy mindent megtesznek azért, hogy ne teljen unalmasan a nap; köszönöm az egyéb rokonoknak, barátoknak, üzletfeleknek, akik gondoskodnak arról, hogy a vérnyomásom olyan legyen, mint a pom-pom (feehhheeeeel meg leheheeeee, mivel egy szellő hintáztatja az ágat); köszönöm a napocskának, hogy süt (már amikor, khm), mert laja rájött, hogy ha belenéz, csiklandozza az orrát és mosolyogni kell, és ettől vidámabbak a napok; köszönöm az Univerzumnak, a nagy rendezőnek, akiről néha azt hiszem, hogy nincs koncepciója, aztán kiderül, hogy mégis van; köszönöm a Reménynek, hogy él, és ezzel engem is éltet (fogok én még aludni, sőt: a férjjel aludni, sőt: mind a négyen összebújva aludni), és végül, de nem utolsósorban köszönöm nektek mind, akik valaha benéztetek és benéztek majd a cirkuszba.

erről van szó:

Szabályai:
Nevezd meg kitől / kiktől kaptál díjat!
Add tovább a Best blog díjat 4 olyan blognak, ahol kevesebb a feliratkozók száma 200-nál!
Üzend meg a választottaknak kommentben, hogy gondoltál rájuk és díjjal jutalmaztad őket!
na, most akkor az van, hogy akiket én olvasok, azok vagy kaptak már, vagy zártak, vagy bezártak, ezért ezúton szólítanám fel katalin kartársnőt, hogy folytassa az effundót.
köszönöm.
Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. katkukac szerint:

    az van, hogy az efffundo szerkesztősége jelenleg vizuális alkotói válságban szenved; se a fotósom, se a grafikusom nem érezte magát megihletve a legutóbbi vázlatom által (és már előtte is nehéz volt bármit is kicsikarni belőlük). Mivel a blog a kép és szöveg egymás mellett élésére épül, kép-telenül nem tud folytatódni, szóval ha a közönségben bárki érzi magában a potenciált, hogy a bűntársam legyen, szóljon most.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s