a biliről

ami borult. tegnap. miután a harmadik éjszakát is ülve töltöttem, és délután egymást váltották az amúgy édesdrága szerelemgyerekeim. nekem tíz perc sem jutott, és hát azt mind tudjuk, hogy annak mi a végeredménye.

szegény lajosomra úgy rákiabáltam, hogy hagyjon békén, pedig csak boltosbácsit akart játszani szoptatás közben (vannak műanyag zöldséggyümölcsei, meg kis tologatós kosara, és kézi kosara is. és idetolja a tolós kosarat, közli, hogy (ő a) boltos bácsi, és akkor válogathatok a szebbnél szebb termékek között, ő pedig a kis kosaramba rakja, amit kérek – illetve általában azt, mert a kukorica a kedvence, azt nagyon szereti ideadni. a tojásnál meg például figyelmeztet, hogy el ne törjön!). szóval ráförmedtem, hogy hagyjon békén. szegényke. el is oldalgott. az igazsághoz hozzátartozik még, hogy a leány meg óránként kéretőzött a cicire, és bepánikoltam, hogy na, megint jön a tejmizéria, és biztos nincs elég, mert folyton rajtam lóg, és nem alszik, és fejni sem tudok egy cseppet sem (azóta lenyugodtam, és ma már dől a lé és rozics is nyugodtabb).

aztán persze bocsánatot kértem tőle, és akkor meg azért sírtam, hogy hogy lehetek ilyen szemétanya. meg azért, hogy hogy lehettem ilyen idióta, hogy két gyerekem lett, szegényeket jól megverte a sors velem.

rózi mintha megérezte volna, hogy ha ma sem hagy aludni, én hagyom őt sírni, mert már a gerincem sem bírja az ülve alvást, fél háromkor, majd hétkor kelt enni, és végül fél tízkor másztunk elő a szobából. kiegyeznék azzal, ha ez így menne tovább is, és akkor talán nem kéne külön aludni a szerelmeimtől végre (mondjuk eddig csak egyszer – tegnap – aludtunk külön, de úgy hiányzott lajám szuszogása).

de ma már jó. legalábbis jobb. holnap meg a férj balra el, szóval akkor megint rosszabb lesz. de talán már jön a tavasz, és akkor jobb lesz. és aztán hazajön a férj, és még jobb lesz. és hazaköltözünk, és még sokkal jobb lesz. és aztán annyira jó lesz, hogy hű. ez a terv.

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) a biliről bejegyzéshez

  1. jikka69 szerint:

    jó terv, támogatom (és nem vagy szaranya, és ilyen lesz még, de akkor is végig tudnod kell, hogy nem vagy szaranya) 🙂

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s