levegőt

csapkodnak a hullámok, még küzdök, de nem tudom, meddig tudok felszínen maradni.

a doki szerint két választásom van, vagy szigorúan fekszem otthon, vagy szigorúan fekszem a kórházban.

itthon: itt a közel kétéves meg a nyomorék apám, aki ugyan magát ellátja, a gyerekkel viszont inkább hátráltat, mert csak üvölt vele. a tesóm reggel fél tíztől éjfélig dolgozik, ha szabadnapos, pihenni akar, amit meg tudok érteni (azért így is emberfeletti, amennyit segít, kis hülye, nagyon hálás vagyok neki). az anyám is dolgozik, vagy ha nem, azt piheni ki, ráadásul nemsoká elviszik messzire tartalékba, (3 hét plusz két hónap, talán debrecen), mert arra van pénz, hogy közel hatvanéves kripliket ugráltassanak. a férj meg ugye van, de nincs.

kórház: ja, tudnék feküdni, viszont mi lenne a lajával. és igen, vannak neki másik nagyszülei is, de a jóisten mentsen meg attól mindenkit. különösen a gyerekemet. meg engem.

közben a gyereknek másfél hete megy a hasa, várjuk a tenyésztés eredményét, mert semmi nem használ, nekem meg fáj a méhem, és az internetet kiolvasva először titkos lepényleválásra jutott a férjem, majd megegyeztünk abban, hogy a méhtartó szalagok lazák, ami azért mégiscsak jobb. és lehet, hogy orvost kell váltanunk, mert a jóisten felvitte dr t dolgát, és úgy lepattintott, amikor ma délután 3-kor felhívtam, hogy lenne egy kérdésem, mint a huzat. meghallgatta az egy kérdést, de nem engedett többet, tök pokróc volt, miközben tudja, hogy nem vagyok az a kismama, aki hetente lehetetlen időpontokban felhívja mindenféle szirszarral, ráadásul ez már a második terhességem nála. és igen, ő is ember, neki is lehet magánélete, de egyrészt akkor is lehet normálisan viselkedni, másrészt meg a faszomat, nem azért fizetünk. ez egy ilyen bringa, ha felült rá, tekerje. még jó, hogy a férj nem volt itthon, mert megmondta volna neki frankón.

na, ezek vannak.

Kategória: 1 év+ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) levegőt bejegyzéshez

 1. Ruby szerint:

  Ó :(( … (((((O.)))))

  • Katity szerint:

   Bébiszitter, amíg haza nem jön az embered? Esetleg kérdezd meg a védőnőtöket, tud-e ajánlani valakit.

  • KisbĂ©ka szerint:

   Ppfffffff….
   Ez igen 😦
   Jol osszejottek a dolgok…
   (((())))

   En sem vagyok hive az anyos bevonasanak, de pl mult penteken eppen raszorultam a segitsegere (pedig eskuszom, 100 fele alternativa volt, de mindent felulirt a kiscsaj betegsege), es a csaj tok jol erezte magat, en meg nyeltem nagyokat, raadasul a 2 orabol reggel fel9tol este 6ig lett 😦

  • jikka szerint:

   ó 😦
   (annyira sajnálom, hogy nem vagyunk közelebb)

  • maripen szerint:

   mindenkinek ((())) és köszi.

   Katity, nekem a védőnő nem is jutott eszembe, csak itt gondolkodtam, hogy kit lehetne megkérni, köszi az ötletet!

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s