tisztul a szoba

a köcsög freeblog nem engedte elmenteni a hétvégi bejegyzésemet, pedig tök jó lett, mert vicceset mondott a sarj, és sajnos már nem is emlékszem, hogy mit…

de most az van, hogy esténként pucér fenékkel rohangál itthon, mert a tatája befűt neki a kályhába úgy, hogy mindenkiről lerohad a gatya, és szobahőmérsékleten olvad a csokoládé, szóval nyugodtan lehet félmeztelen (egy body van rajta, de nincs összegombolva, irtó viccesen néz ki). és érdekes, de nem szól, ha pisilni-kakilni kell neki, akkor sem, ha van rajta pelus, és akkor sem, ha nincs. viszont ha nincs rajta, akkor fogja magát, ráül a bilire, majd egy idő után feláll, és akkor örülünk, mert mindig tesz bele valamit. szerintem rém okos.

esténként már nem énekelek, hanem mesét mondok, saját kútfőből, amiben persze ő meg a húga a főszereplő. már ő követeli, hogy baba! rozi! busz! vagy baba! rozi! nyuszi! (attól függően, hogy kirándulni megy-e a húgával, vagy eltévednek az erdőben, de egy nyuszi enni ad nekik meg betakarja őket a fülével, aztán apa meg anya is megtalálja őket).

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s