Éves beszámoló 2012

A Tokánszky Vándorcirkusz éves beszámolója:

A 2012 évben a cirkusz jelentős változásokon ment keresztül.

A hoppmester (alias Laja) minden tekintetben növekedést mutatott:

– centiméterekben mérhető változás jelentkezett a vertikális és horizontális kiterjedésében egyaránt. tömege átlépte a 10 kg-ot.

– fogainak száma immár meghaladja a 14-et (14 és fél, egészen pontosan)

– kiváló kommunikációs készségét tovább fejlesztette (bityevitty helyett már azt is tudja, hogy az indiánt csingacsguknak hívják)

– a sport/mozgás terén is látványos haladást érzékeltünk: az alig forgást felváltotta a kúszás, mászás, majd a járás, és indokolt esetben (hogy csinálnak a katonák?) a menetelés, valamint még indokoltabb esetben (ki jön az én házacskámba?) a futás is.

– félelmet alig ismerve küzdi le az eléje táruló akadályokat (fel-le mászik a lépcsőn, de rendkívül óvatos, ha pl. vélt vagy valós küszöböt kell átlépnie)

– igazi ínyenc lett belőle, nyár végén – némi ráhatásra ugyan, ám méltósággal – nagyfiúsan elhagyta a szopit, melynek helyét a sör bor pálinka mindenevés vette át.

– problémamegoldó képessége magasabb szintre emelkedett – a formabedobó egészen jól megy, ha akarja.

– memóriája és időérzéke az erősségei közé tartozik – a keresztelő előtt elmagyaráztam neki, mi fog történni, meg azt is, hogy a “hajmosás” után megyünk enni. számon is kérte, azonnal HAMM, HAMM kiáltással és a szájára történő mutogatással adta tudtunkra, hogy nagyon is tudja, mi történik vele, és most már ide azt a beígért ebédet, de izibe. a keresztelő estéjén pedig a “mit csinált veled az atya, lajám?” kérdésre kapirgálta a homlokát.

– érzelmi intelligenciája igen magas, bújós kis bestia, aki az éjszakai ébresztést is szívmegtöltős-olvasztós boldogsággá alakítja, mert kiabál ugyan, hogy anya, anya!, de ha életjelet adok magamról, akkor szinte mindig kapok érte puszit is.

– masszíroz – ehhez kell-e bűrmit is hozzáfűzni? ráadásul ha többen vagyunk a szobában, apais! mamais! tatais! felkiáltással mindig mindenkit meggyúr.

– kreativitása némi fejlesztésre szorul – nem szeret gyurmázni, inkább még eszegetné. de legalább nem rajzol a falra/bútorokra sem (koppkopp)

– egyre több szó esik a karrierfejlesztéséről (most úgy érzem, szükség lenne arra a bölcsire, minél hamarabb)

A főidomár tavasszal határozott időre jól fizetett szabadsággal, ám be- és elszámolási kötelezettséggel külföldre távozott. Rendszeres időközönként visszatér, hiszen nélküle  vándortalan cirkusz lenne a társulat.
A mindenes HR-vonalon evezett új vizekre, halált megvető bátorsággal tagfelvételt hirdetett, melyre egyetlen jelentkező akadt Tokánszky Róza személyében. A fiatal, ám rendkívül ígéretes tehetség várhatóan jövő tavasszal áll munkába mint a hangosításért is felelős segéd-hoppmester. A tervek szerint éjszakai műszakot nem vállal, remélhetőleg tartja magát az előzetes szerződéshez.
A kisasszony önéletrajzához az alábbi képet csatolta (szokás szerint kattintásra nő). Szerintem szimpatikus, fel van véve.
rozi
Ez volt a Tokánszky Vándorcirkusz 2012-es éve, reméljük, a kedves publikum is jól szórakozott, térjenek be hozzánk máskor is.
Boldog karácsonyt, szerencsés új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Reklámok
Kategória: összefoglaló | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Éves beszámoló 2012 bejegyzéshez

1. Katity szerint:

Ezen jót mosolyogtam! 🙂
    Szorítsd össze a lábad még egy kicsit azért!

Boldog karácsonyt Nektek is!

• Magdaleha szerint:

Áldott karácsonyt Nektek is, és boldog új esztendőt, tavasztól majd négyesben a kis Rózával 🙂

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )