1+

hát ez is eltelt, egy éves lett ez a kutya, volt itt minden, lufi, tűzijátékos gyertya, tortacsapkodás.

le akartam írni, milyen jó, hogy van, hogy ilyen vidám és szép és kedves és jószívű (szó szerint nekem adta az utolsó falatot a múltkor, mert viccből kértem), és okos is, tuti, hogy tud beszélni, csak egy lustakutya. ha bajban van, akkor szépen tisztán érthetően jön az “anyaaaa”. rázza a fejét, de nem azért, mert NEM, hanem azért, hogy elszédüljön, és kacagjunk.

jó az ottokár anyukájának lenni, csupa büszkeség, dagad is a mellem (legalábbis erre fogom). a múltkor a buszon egy bácsi megkérdezte, hogy mindig ilyen nyugodt baba-e, és hogy tudom-e, mekkora szerencsém van vele. tegnap pedig a nagyáruházban jött egy francia fickó, akivel már a parkolóban szemezett a fiunk, hogy “nagyon csinos baba”. a csemegepultnál “hogy maguknak milyen gyönyörű gyereke van” felkiáltással búcsúztak tőlünk, és a pénztárnál is learatta a kötelező babérokat a kedvenc néninknél. és ez így megy folyamatosan.

közben volt egy újabb autós kalandom is, nem szoktam behúzni a kéziféket, ha megállok, hanem egyesbe rakom, de a múltkor kidobta, és a hangosbemondóban bemondták a mi rendszámunkat mínusz egy betű, de azért odamentem, hogy mi vagyunk-e, és akkor mondták, hogy jó lenne behúzni a kéziféket, mert az autó hátragurult, be két másik sorban parkoló autó közé, de gurul tovább. nem tudom, hány angyal terelte, hogy ne menjen neki a többinek, de hálás vagyok, hogy ezt is megúsztuk.

és akkor itt van a szülinapos a szülinapja reggelén.

 

Kategória: élünk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) 1+ bejegyzéshez

  1. Ruby szerint:

    Nagyon cuki a haja még mindig 🙂 meg az is, ahogy dumál 🙂

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s