amire senki nem készített fel

én egészen jól vagyok a testnedvekkel és egyéb váladékokkal, bár azt mindig is tudtam, hogy a taknyot nehezen viselem. erre nyilván kikapok egy megfázós gyereket, már másodjára szörcsögős, persze most nem kicsit. az éjszaka már rendesen a hányás szélén álltam, főleg, miután a porszívót is bevetettük, de még mindig maradt benne cucc, és úgy szopizott egy keveset. hát konkrétan fúj. aztán persze lelkifurkám is támadt rögtön, hogy szegény gyerekkel kéne foglalkoznom lélekben is, nem magamat sajnálni. bár az anyám szerint le fog még f*snihányni (már nem ő, hanem a Szörcsisz), a gyermekkor szépségei, ugyi. de azt senki nem mondta, hogy ilyen taknyos lesz, és az ilyen gusztustalan. az orrszívóban úgy forog a cucc, mint a Joker sorsoláson a számgömbök. ez az egy gondolat tartott vissza a hányástól.

aztán az éjszaka még az is volt, hogy klasszul lázas lett, és megijedtünk, és aztán ma mondta a doktornéni, hogy ez biza mandulagyulladás, nem is érti, hol és hogyan, hiszen anyatejes, és egyáltalán, olyan picur.

hát ja. szóval most egész nap alszik, amikor tud, meg orrot szívunk és csöppentünk éjjelnappal, meg anti és pipere pre-probiotikumot is kap, meg c- vitamint meg lázcsillapítót és oriza triznyákot, hogy ne menjen a hasa, és ezeket szépen mindet szó nélkül megeszi.

a kedve és az étvágya hálistennek töretlen, egyszerűen elképesztő (katt).

 

Kategória: illusztráció | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s