de hová tűntem én?

írom a 2011-12 évadra szóló kívánságlistámat, hogy elkerüljek bizonyos kínos pillanatokat*, és már majdnem teleírtam egy A4-es lapot, mikor végigolvasva rájöttem, hogy két könyvön, egy parfümön és persze a szokásos világbékén kívül minden kívánságom a gyerekkel kapcsolatos. hordozós ruházat, egyéb kiegészítők, meg szépséges pelenkázó táska, meg etetőszék meg csillámpóni. na jó, az nem. de hogy ez már most mindig így lesz, míg fel nem nő? vagy utána is?

*egyszer, réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban, mikor a férj még nem férj, csak fiú volt, december 24-én délután jöttem hozzájuk (ők hívtak!). az egész család várt a vasútállomáson. mint kiderült, azért, hogy berángassanak a főutca egyetlen nyitva tartó boltjába, hogy válasszak magamnak ajándékot, de valamit mindenképpen muszáj, mert kell a fa alá. hát fuj.

igen, tudom, minek házasodtam be ide.

Kategória: apa, kezdődik! | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) de hová tűntem én? bejegyzéshez

 1. jikka szerint:

  nem marad így, pláne hogy már szembesültél ezzel, így könnyű lesz változtatni. mi a saját ünnepeinken (férj -, enyém szülinap) szabadságra szoktunk menni munkahelyről és gyerekektől is, és kettesben töltjük. egyéb ajándékot ilyenkor nem veszünk egymásnak (ahogy karácsonykor sem), viszont bármikor máskor igen. ja, és még egy fontos szabály van; hasznos dolgot soha nem veszünk ajándékba (porszívó, gyümölcscentrifuga satöbbi), mert azokat úgyis meg kellene venni.

  • paintressy szerint:

   az biztos, hogy a “sávszélességed” 92,5 százalékát fogja lekötni, még jó pár évig. mondanám, hogy ha “normális” vagy, de mindenki másképp normális 🙂 nálam így volt. most, hogy már 17 éves, lassan kezdek felengedni. Az is jó volt, de ez is jó…

  • maripen szerint:

   [jikka](#11569259): nekem is pont ez az ötletem támadt 🙂 és a hasznos ajándékokról is ugyanezt gondoljuk, ezért a kívánságlistámon mindig szerepel a gyémánt is! 😉

   [paintressy](#11569950): hát, az a helyzet, hogy az anyukám 1200 csillió billió sázalékot adott nekünk, és a szemem előtt hullott szét körülötte minden, és most itt van középkorúan, és nincs senkije, barátnője se, nem érdekli különösebben semmi, ajándéknak nem örül, akármit is veszünk/készítünk… meg itt a kedves mama, aki még mindig ezer fokkal ég a fiáért, és az a helyzet, hogy nem szeretnék egyikőjükre sem hasonlítani, mindamellett, hogy nagyon szeretem a gyerekem, és mindent megtennék a boldogságáért. szóval azért én szeretnék megmaradni önmagamnak is egy kicsit önmagamért, a házasságunkért, de legfőképpen tényleg önmagamért.

  • mm szerint:

   jó, tudjuk, hogy én nem vagyok 100-as, de én sose tiltakoztam az ellen, ha konyhai gépet kaptam ajándékba bárkitől. (lsd. Piroska)
   sőt, kaptam már vasalót és porszívót is ajándékba, nem emlékszem, hogy húztam volna a számat.
   (valszeg azért is, mert megfordult a fejemben, hogy dejó, ezért se nekem kell kiadni súlyos ezreket.)
   mondjuk azon kiakadnék (valszeg), ha a szülinapomra pelenkát kapnék a gyereknek.

  • jikka szerint:

   [mm](#11574331): najó, ha anyukámtól kapnám mondjuk, az más, de a férjemtől nemár. tőle nem ajándék, tőle az X+1-dik fülbevalót szeretem kapni, meg az olyan hülyeségeket, hogy nyelvpirszinget rakatunk be (én sem vagyok stázas, tudod). :-))

  • jikka szerint:

   ja, és a nővérem kapott karácsonyra pelenkát meg wc papírt az exe családjától :-))

  • maripen szerint:

   [jikka](#11574410): fú, tényleg, a nyelvpirszing. folyamatosan benn van, vagy csak alkalmakkor? 🙂
   a nővéred meg azt hiszem, én vagyok. 😀 (lélekben minden ilyenre igyekszem felkészülni)

  • jikka szerint:

   [maripen](#11575481): folyamatosan bent volt, de már kivettük (mókás, mert egymástól függetlenül, de ugyanakkor), mert meguntuk. 🙂
   és jobbulást, férj meg többet ne legyen beteg, én üzenem 🙂

  • maripen szerint:

   [jikka](#11576007): köszönöm, az üzenetet átadtam, erre az volt a válasz, hogy azért beteg, mert nem viseltem jól a gondját, szóval az én hibám az egész.

   🙂

  • jikka szerint:

   [maripen](#11576119): ja, hát ez egyértelmű :-))

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s