Helyzetjelentés – 4. hónap

Basszus, már megint eltelt egy hónap, már követni sem tudom  (de igen). Ebben a hónapban sokat voltunk a férj fatornyosában, és minden energiámra szükségem volt, hogy ezt feldolgozzam, így nem írtam ide.

Lajoskám szívem egyre vigyorgósabb, már szopi közben is fel-felnéz egy levegővétel alkalmával csak azért, hogy rámvigyorogjon (a szeme ilyenkor azt mondja, köszönöm, anyám, hogy táplálékot adsz testemnek), meg amúgy is, sokat vigyorog most már, és egy igazi kéjenc, imádja a nyakrapuszit (már ha hozzáférünk, mert egészen úgy néz ki, mint egy megyés püspök, jókora tokával), a nyakrapút (amikor belefújunk, röcsögősen), meg a combihurka szeretgetése sincs ellenére. Szerencséje van, mert nekünk sem, és így kerek a világ.

Már igazi nagyfiú, evett őszibarackot, és nagyon szereti. Képek azért nincsenek, mert a gyerek cseppmentes, semmi vicces kiköpős-szembekenős dolgot nem csinált még, csak szép nyugodtan nyalogatja a kanálról a finomat. Egy haspókhas. Minden falatot sajnál tőlünk, olyan, mint a volt szomszéd Paja bácsi elkényeztetett kutyája, Frédike, képes addig nézni és nyalni a száját, míg nem esik jól a falat. De hát töltött paprikát még csak nem adok neki.

Élvezi az esti mesélést (vidám mesék, és Sün Balázs, egyelőre), sikongat örömében a három kiscicának, meg elkeskenyedik, mikor a kispipi kis híján vízbe fúl – bár apósom szerint mindez színészi tehetségemnek köszönhető, mert a gyerek úgyse érti, csak a hangsúlyomra reagál, pedig de igenis érti, pl. egy barátnőmmel meg a pasijával elmentem a postára, és míg sorban álltam, rájuk hagytam a Sturgesst. Egészen jól elvoltak, beszélgettek, meg minden, aztán én kerültem sorra, és mondták neki, hogy “anya mindjárt jön, már ő került sorra”, és akkor egy boldogat kurjantott. szóval.

És ma érkezik hozzánk mókusmaszat, hogy leellenőrizze, igaz-e, amit itt összehordok a gyerekről. Jupi!

Kategória: 4. hónap, összefoglaló | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s