Uncsikomoly

Tegnap voltunk babatornán, és tök jó volt. Ugyan semmi olyat nem csináltunk, amit itthon nem szoktunk (énekeltünk, óriáslabdán játszottunk, meg hintáztattuk a gyereket), mégis jó volt egy kicsit sorstárs-közösségben lenni. Persze Laja volt a legkisebb (nem csak méretileg*, korilag is), de nagyon élvezte, és a közepe-vége felé elfáradt, de ivott egy kicsit, és újult erővel vetette magát a… hintába.

Meg legalább egy kis rendszer is kerül a vándoréletünkbe.

Laja amúgy olyan, hogy nem alszik el a kajától, így a fürdés-vacsora-altatás kombó eléggé elhúzódik, mert az altatás előtt kell vele egy kicsit játszani is. Az is baj, hogy a kidobóember főként ekkor ér rá(nk), és ő meg nyúzná szerencsétlent, amit mindketten élveznek is, viszont sürgősen át kell valahogy alakítani a dolgokat, mert nem jó alvás előtt felpörgetni a gyereket. Na mindegy, a lényeg, hogy Lajos tegnap este vagy húsz percen keresztül kacagott göndöröket azon, hogy kivette a szájából a cumit, én meg mondtam, hogy tegye vissza a szájába. Remélem, azért a humorérzéke is alakul majd valamit.

Valamint anyám, elkezdődött a negyedik hónap is. Maholnap nősülni akar.

 

*az elmúlt egy hónapban végre hízott egy egész kilót (eddig alig feleket), most már 5 kiló fölött van, egy óriás! hosszra 60 centi, de a 62-es ruhák valahogy kicsik rá, nem értem – anyu szerint azért, mert kicsi a feje (nem kicsi, pont jó), és hosszú a teste. (a fejkörfogata pont akkora, mint a mellkasáé).

Kategória: 4. hónap | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. mm szerint:

    én meg még be sem mutatkoztam neki!!! :((((
    hát hogy foglak én így idegesíteni téged, mint Cucát, hogy mit kezdek a gyerekkel, ha nagykorú (sem) lesz? :)))
    (arról nem beszélve, hogy így esetleg csak a sor végére kerülök, mert az összes barátnőd már lecsapta az első éjszaka lehetőségét:))))

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s