Csak a szokásos

Tegnap voltunk tanácsadáson (az új doktornő egy tündér, és imádja a gyerekeket, és be sem kellett mutatkozni, “megismert”, és mindent tudott a Samuról), úgy volt, hogy megkapja a két hónapos oltásokat, de nem, mert még mindig túl pindur, jövő héten újra próbálkozunk, addigra biztosan eléri a 4 kilós álomhatárt. Viszont, mivel még mindig nem akar hízni, pedig rendesen eszik, és már nem is bukik annyit, a gyerek kapott beutalót vizeletvizsgálatra is.

Hát nem tudom, ki találta ki azt a zacskót, amit rá kell ragasztani, de örültem, hogy fiam van, így is kettőt eljátszottam, mire harmadjára sikerült begyűjteni a mintát. (ebből egynek a tartalma a háta közepén kötött ki, nem tudom, hogyan). A másodiknál húsz percet vártam lesben állva, hogy mikor, mikor már, simogattam törlőkendővel a pocakját, hogy hátha, de az én fiam nyilván nem akkor pisil, amikor én akarom. Aztán végül csak sikeredett a zacskóba is valami, ez volt fél kettőkor. Nagy büszkén felpakoltam magunkat, és elindultam az esztékába, ahol a kedves információs néni fél háromkor közölte, hogy kettőkor elment az utolsó szállítmány, holnap vigyek frisset. Volt pár köröm a környező gyógyszertárakban, mire kaptam újabb három zacskót, de holnap már rutinosabb leszek, addig tartom a gyereket a csap mellett, míg nem produkál valamit, muszáj időben odaérnünk.

És a csípője is kötött egy kicsit, hiába a sok hordozás meg tornáztatás, szóval az ortopédián is tiszteletünket tesszük majd.

Kategória: 3. hónap | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Csak a szokásos bejegyzéshez

 1. Magdaleha szerint:

  bizony örülj, hogy fiad van, kislányt zacsiba pisiltetni kvázi a lehetetlennel határos… :-))) Meg kell szenvedni azért a negatív eredményért!!
  Kötöttebb csípő: próbálj esetleg olyan pelust venni ami szélesebb alul /Happy márka auchanban biztos lehet kapni/, valamint a hason altatás is segít. Aztán majd kiderül, hogy mit mondanak az ortopédián.
  üdv: M

  • maripen szerint:

   [Magdaleha](#11371131): megszenvedtünk mindketten, most remélem, akkor már tényleg negatív lesz! (a kórházban találtak valamit, de nem foglalkoztak vele – akkor szerencsém volt, épp pisilt, mikor kibontottam a pelusból, és még el tudtam kapni a végét. 🙂 )
   a pelus ötletet köszi – majd utánajárok, felénk nincs auchan… és mindig hason alszik, hanyatt fekve felébreszti magát a Moroval, meg hát a sok bukás miatt is inkább hason altatjuk. 🙂
   (hogy vagy/tok? 🙂 )

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s