Ünnepek2

A férjre már tényleg nincs szó.

Levezényelte a költözést egyes-egyedül, az elejétől a végéig, engem a poronttyal ellentmondást nem tűrően elzavart a szüleimhez két napra (csak azért aggódott, hogy ő nem fogja tudni, mit hova pakolt – és tényleg nem). Mindent be(és ki)dobozolt, zsákozott, nekem tényleg annyi dolgom volt, hogy a gyereket rendben tartsam, és néha felhívjam (a férjet), hogy szeretem, és köszönöm, és megyek segíteni és izé.

Aztán tegnap este bevásárolt, majd felmarkolt minket, és hazavitt az új otthonunkba. Kezdődött azzal, hogy a kocsiban elterelte a figyelmem (nézd, apukád még mindig kinn integet az ajtóban), és mire visszafordultam, Laja kezében ott volt egy kis csokor gyöngyvirág, nedves papírzsepibe csomagolva, hogy boldog anyáknapját (azt hiszem, tudom, melyik kertből lopta). Aztán beígérte, hogy legközelebb békát vagy kis halat fogok kapni, amit együtt gyűjtenek, és annak ugyanúgy könnyes szemmel kell örülni, mint a virágnak.

Aztán hazaérve volt egy apró közjáték (pakolj be a hűtőbe, légyszi. *kinyitom az ajtaját* jééé, TORTA!!! a francba, elfelejtettem, hogy ki kell küldjelek vécére… még kiküldhetsz! jó, akkor menj el pisilni.) És akkor elmentem “pisilni”, és mire visszajöttem, a villany leoltva, az asztalon volt Laja a hordozóban, mellette a gyöngyvirágom, meg a torta, egy szál gyertyával (mert 8 napon belül volt az első házassági évfordulónk, Laja egy hónapos, és beköltöztünk az első állandó(nak látszó) lakásunkba, és ez az első anyák napjánk igazi családként). És akkor össznépi ölelkezés meg puszizás után kézen fogva elfújtuk a gyertyát, és feltrancsíroztuk a tortát (finom volt).

Jó velük.

Kategória: 2.hónap, vigyázat, nyáltenger | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Ünnepek2 bejegyzéshez

 1. Ruby szerint:

  Boldog mindenféle ünnepeket! Tisztára kedvet csinálsz a házassághoz meg a gyerekhez :)))
  Ízelítő a jövőtökből, kedves párom legutóbbi alakítása: azt játszották h ő a fácán, amit a gyerek a játékpuskával lesből levadász.

  • mm szerint:

   :)))))
   (és már csak 5-öt kell aludnom, már csak 5-öt!!! :))))

  • csepp szerint:

   éééééédes :):)
   (ha nem lenne nekem is a tiédhez nagyon hasonlóm itthon, bizisten megenne a sárga irigység egy ilyen férjért 😉 )

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s