Bókok

Életem nagy tragédiája, hogy nekem még a munkások sem szoktak fütyülni, a férj vigasztalt már néhányszor ezügyben. Tudom, ezt ne hiányoljam, meg mindenki utálja, meg megalázó és gusztustalan ésatöbbi, de én néha úgy érzem, kimaradok valamiből, mint mikor tesiórán mindig engem választottak utoljára a csapatba, én voltam a maradék.

Ma viszont elmentem sétálni a fiammal, a szemben lévő boltban vettem kakaós csigát, meg befizettem a tévécsekket. Úgy éreztem magam, mint a Miss World, pedig a bókok valószínűleg a gyerekemnek, vagyis inkább a hordozókendőnek szóltak (mert a gyerekből nem látszott ki semmi), felénk falun ilyennel ritkán találkoznak… Akkor is jól esett!

kendőben a sasfiók

Kategória: 1. hónap, illusztráció | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Bókok bejegyzéshez

 1. katkukac szerint:

  a lengyel-német baráti házaspár azt a megfigyelést tette (teszik egyáltalán a megfiygelést?), hogy ha apuka kiszáll a kocsiból, a kutya se figyel rá, de amint kihámozza fiúgyermekét a babülésből, hirtelen rajongók csapata veszik őket körül. főleg késő húszas, kora harmincas hölgyek. anyuka ugyanakkor azt vette észre, ha kipattan a kocsiból, megnézi azért a parkoló megfelelő hányada (anyuka önbecsülése eléggé egészséges, sőt), viszont ahogy kihámozza fiúgyermekét a babaülésből, többé már senkit sem érdekel.
  :))

  • csepp szerint:

   igen, ezt már én is konstatáltam, hogy egy ördögcsúnya férfit is mennyire megszépít egy kisbaba :):)

   egyébként azt hogy csinálod, hogy a kis kép – klikk – nagy kép beállítás során a kép nem kúszik le a lap aljára? nekem valamiért mindig így csinálja… :S

  • maripen szerint:

   [katkukac](#11285270): hát igen, én is romlott áru lettem mindenkinek, kivéve a férjet. de az általad leírt jelenség szerintem nálunk is megfigyelhető lesz, főleg, ha apuka munkaruhában nyomul 😀

   [csepp](#11286647): fog. sincs, ezt már szerintem kérdezted egyszer, de nem tudom, tényleg… elvileg semmi különöset nem csinálok, a bejegyz. szerk.-ben feltöltöm a képet, utána az igazít fülnél a második lehetőséget választom, meg kipipálom a kisképet lehetőséget… mást nem változatok.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s