Mekk Elek(k)

Mint már említettem, a karnisokat mi fúrtuk fel. Illetve a férj és egy komája, aki tényleg igazi ezermester, gyakorlatilag ezzel keresi a kenyerét is, nem is rosszul, és van egy csomó szerszáma. Szóval amikor betoppant hozzánk látogatóba, akkor mondtuk neki, hogy figyelj, koma, van itt két karnis, fel kellene fúrni őket, mondta, hogy oké, semmi baj. Míg én összedobtam nekik egy gyors ebédet, addig ők ketten fiúskodtak. A gyerekszobánál akadt egy kis fennforgás, mert a falba nem nagyon tudták felfúrni (azt hiszem, a magyarázat szerint a szoba sarka rossz helyen van, nyilván), ezért a plafonba pattintották, de nem néz ki rosszul. Mondjuk direkt azért vettünk dupla karnist, hogy sötétítőt ÉS díszfüggönyt is lehessen rátenni, amit a karnis függőlegesen lógó állapotában nem igazán lehet, de túltettem magam rajta.

Tegnap anyu hozott egy falat kaját. Nem jött be, csak be akarta adni az ablakon. Nem tudom, a képen mennyire látszik (mobilos, mert a fényképezőnk bedöglött, de katt a nagyobbért), de kb. tizenöt centire tudjuk kinyitni az ablakot, mert beakad.

Kicsit vinnyogtam.

ablak a világra

Kategória: így megy ez | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mekk Elek(k) bejegyzéshez

  1. csepp szerint:

    hogy van az, hogy ha én kis képet teszek be, hogy aztán klikk után nagy legyen, akkor nekem ledobja a lap aljára, és nem le kell görögni, meg keresgélni, míg neked szépen működik? :-O

    nálunk az ajtón a kilincs állt függőlegesen egy darabig, míg kedves jobb belátásra nem bírta 🙂

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s