Majd megdöglök

egy bögre macikávéért. Pedig ovi óta nem ittam. Mikor mondtam a férjnek, kikacagott, megkérdezte, hogy akkor most kívánós vagyok-e, az igenlő válaszra édes bolond kis tikjának nevezett, és folytatta tovább a munkát*. Ahelyett, hogy mint minden rendes férj, ugrott volna el a boltba. Pedig még képeket is kerestem neki a gugliban, mert bár ő is szocigyerek, nem emlékezett rá.

Bosszúból azt hiszem, valamelyik hajnalban epret fogok akarni.

*Igen, elmehetnék én is, de még az apukámra “felügyelek”, és a közelben egy árva bolt sincs, ahová elbattyoghatnék. Lesz vagy Barátok közt, mire hozzájutok, de addigra ki tudja, lehet, hogy már nem is esne jól.

 

Ja, és van új autónk is, Kázmér, bazinagy, és most a szerelőnél van kivizsgáláson. A férjet cinkelik is a barátai, hogy a csajozós (pornós) merci helyett vett egy családi autót, hova jut a világ, szóval most erősen elgondolkodott, hogy hiába volt ez álmai autója, ezt is lecseréli, vissza egy eggyel nagyobb pornósra, de emögött is inkább az a hivatalos ideológia, hogy én tuti nem fogok tudni parkolni vele (pedig szerintem bármit meg tudok tanulni, és kezdem megszokni a kombi gondolatát is, bár szépnek azért még nem látom). Milyen jó, hogy van egy kis felesége, akire bármit rá lehet fogni.

Kategória: kétharmad | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Majd megdöglök bejegyzéshez

 1. 2657 szerint:

  Maci kávéééééééé! Nnnna, szólok má’ én is az én férjemnek, hátha.
  Egyáltalán, lehet még olyat kapni?

  • maripen szerint:

   Utánaolvastam a szakirodalomban (internet), ott azt állították, lehet. De tegnap a Corában nem volt, csak ilyen Cikorina fantázianevű pótkávé, mondjuk egy aprócska maci azon is díszelgett. Megvettük. Nekem nagyon keserű. 😦 (pedig 59%-a cukor, mikor ezt megláttam, majdnem szívrohamot kaptam)

  • Magdaleha szerint:

   Az én gyerekeim az ‘Inka’ kávé márkájú pótkávét isszák. Amikor elkezdtük akkor még a sparban lehetett macikávét is kapni, de aztán eltűnt a polcokról.

  • maripen szerint:

   Köszönöm a tippet! Majd kipróbálom azt is, bár most egy időre elment a kedvem tőle, nem volt finom. 😦 biztos az emlékeim szépítették meg.

  • jikka szerint:

   akartam írni, hogy tuti lehet kapni, a lányok ezt isszák, ha kávéra vágynak, aztán elővettem a dobozt, és már nem vagyok benne biztos, hogy lehet kapni, mert 2005-ös a lejárata, de tény, hogy a lányok ezt isszák, ha kávéra vágynak. tény, hogy a kakaót jobban szeretik.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s