A gömb a legtökéletesebb forma

Szombaton lakodalomban voltunk. Az édes kis ruhám volt rajtam, valószínűleg most utoljára egy jó darabig, mert már alig jött rám (a férj szerint gusztán kitöltöttem*. ilyet se mondott még soha.)

Vacsora közben a férj komája udvarolni kezdett, és megfogta a combom (mi ilyen apróságokon nem problémázunk, mellettem ült a férj, mellette meg a csaja – már a koma csaja, nem a férjé), “gyere táncba, szép leány”, de erre én mondtam, hogy nekem ne udvaroljon, mert én már úgyis terhes vagyok egy másik férfitóltől, na, ez volt az a pont, amikor a sör az orrán folyt ki. Illetve csak majdnem, mert akkor  épp nem volt a szájában sör, de ezentúl úgy mondom, hogy omlósz! úgy képzelem, hogy így volt.

Legalább már ezt is tudják, így arra nem lesz gondunk, hogy a többi komának hogy mondjuk meg.

 

* Az “ikrek” (ahogy az én kedvenc komám hívja) amúgy rendületlenül növekednek, nekem már most elég is lenne, a férj viszont olyan, mint Dagobert bácsi a rajzfilmben, csak neki nem dollárjelek, hanem egyre nagyobb csöcsök peregnek a szeme előtt. És akármikor szembe jön egy “tehetséges” nő, mindig megkérdezi, hogy: “Hú, szerinted lesz ekkora?” És én olyankor válaszolok, hogy igen vagy nem. Ha nem extrém óriási a szembejövő, amin látszik, hogy esélyem sincs utolérni, általában igennel válaszolok, hadd örüljön, legfeljebb nem nő meg annyira, de valószínűleg így is elég látványos lesz a változás, hogy a pontos méretet ne kérje számon utólag.

Kategória: egyharmad | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s