A (terhes) női agy

Elmentem ma vásárolni, mert csak szoknyát hoztam magammal az anyósomékhoz, de a férj megígérte, hogy holnap elmegyünk motorozni, azt viszont szűk szoknyában nem tudok, szóval muszáj volt. MUSZÁJ.

 

Kb. húsz percet forogtam a Jeans Clubban, és még legalább ennyit a C&A-ban, ez utóbbiban két ruhát és egy felsőt is felpróbáltam (mert végülis nadrágért mentem), meg 4, azaz négy nadrágot, és az egyik marhára tetszett is. Kicsit gondolkoztam rajta, mert hát tíz rongy, és ki tudja, meddig hordhatom még, és ki tudja, mikor tudom aztán újra hordani (ha egyáltalán…), de rávettem magam, hogy megvegyem. Beálltam hát a pénztárhoz, de megláttam a napszemüvegeket, ezért odaszaladtam, itt is eltöltöttem vagy tíz percet (én vagyok a biztonsági őrök rémálma). Nagy nehezen itt is döntöttem, kiválasztottam egy jó nagyot, ami alá a sima szemüvegem is aláfér (imádom a mostani légyszemüveg divatot, nekem tök praktikus, és mivel eltakarja az arcom jó részét, még előnyös is).

 

Szóval visszaálltam a sorba, végre-valahára én jöttem volna, nagy büszkén kipakoltam a nadrágot (tényleg kurva jól állt) és a napszemüveget (az is) a pultra, majd egy széles mosoly kíséretében belenyúltam a táskámba, hogy elővegyem a pénztárcám. Aztán lelkesedésem gyorsan lelohadt, mert kiderült, hogy a pénztárcámat otthon felejtettem.

 

Nem kicsit nézett hülyének az eladó csaj, innen üzenem neki, hogy nem vagyok az. Csak terhes (most ráfogom szegény gyerekre, de nekem gyanús, hogy ez még az én saját zizzentségem, viszont akkor te jó ég, mi vár még ránk, ha igaz, amit hallottam.)

Kategória: apa, kezdődik!, egyharmad | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

TAPSOT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s